Ultrahangos steppelés

Az Ultrahangos Steppelés egy modern technológia, amely során a hagyományos varrás helyett az ultrahang által megolvasztott PES rögzíti egymáshoz a szövet/műbőr alapanyagot, a töltő vliest és a vékony borító anyagot. A cégünk által forgalmazott műbőrök és szövetek túlnyomó része tartalmaz PES összetevőt, így alkalmas az ultrahangos steppelésre. Több steppelési minta  közül lehet választani. A töltő vlies vastagsága 40-200 g/m2 között változtatható. Rendelhető alsó borítóval vagy anélkül, vagy akár töltő vlies nélkül csak alsó borítóval. Ajánljuk kabátbélés, ágytakaró, kárpitos bútor és falpanelek gyártására.  

Rendelési feltételek

Steppelt anyagokat nem tartunk raktáron.

Minimális steppeltethető mennyiség: 1 tekercs (30-60 fm). A cégünk által forgalmazott műbőrök és bútorkárpitok esetében figyelembe kell venni az adott termék minimális rendelési mennyiségeit.
Szállítási határidő 4-5 hét a steppelésre kiválasztott anyag telephelyünkre érkezésétől számítva.

Ultrahangos Steppelést vállalunk hozott anyagokkal is.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.