PA/PES anyagok

Cordura

Cordura termékeink közé az EU-ban gyártott, Cordura (Dupont® technológiával rendelkező PA szövetanyagok tartoznak. Általánosan igaz a cordura anyagokra az extrém szakítószilárdság és a strapabírás. Közkedvelt alapanyag a bőrdíszműves, katonai és munkavédelmi termékek gyártásához, és más, nagy igénybevételre tervezett termékek gyártásánál.

Detex termékcsalád

Detex anyagaink magas minőségű, az EU-ban gyártott PES alapú szövetek. Az kínai Oxford anyagok és a Cordurák kiváltására tökéletesen alkalmasak.

Oxford termékcsalád

Oxford kínálatunk a Kínából származó PA / PES szöveteket tartalmazzák. Ezt a közismert anyagtípust elsősorban bőrdíszműves célokra és sportszerek gyártásra használják.

Bélések

Termékkínálatunkban számos felhasználási területre kínálunk bélés-, ill. töltőanyagokat. Spaltolt vlieseket cipőgyártáshoz. Töltővlieseket kárpitozáshoz, paplanokhoz és kabátok gyártásához. Illetve spinvlieseket, közbéléseket és vásznakat.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.