Műbőr

Optio termékcsalád

Optio termékcsaládunk magas minőségű, univerzálisan felhasználható PVC műbőröket tartalmaz.
Mindegyik Optio műbőr UV-álló, tengervízálló, izzadságálló, klóros víz álló és fthalát mentes.
A termékcsalád erőssége hogy a kollekciónkban szereplő felületek, színek és hordozók bármely kombinációja rendelhető. Emellett saját színnel, lángálló vagy antibakteriális kikészítéssel, és különböző vastagságokban való gyártására is van lehetőség.

Medica egészségügyi műbőrök

A kórházak sokszor támasztanak speciális elvárásokat az intézményekben használt anyagokkal kapcsolatban. Például jól lemosható és fertőtleníthető felület, lángállóság, antibakteriális kikészítés, MRSA rezisztencia, csúszásmentes felület, lélegző tulajdonság, biokompatibilitás. Medica műbőreink pontosan ezekre kínálnak megoldást. Ezeket a műbőröket leginkább matracvédő huzatok és korházi lepedők gyártására használják.

Contract

Contract műbőreinket kifejezetten tömegközlekedési járművekhez és egyéb szigorú szabványokat igénylő felhasználásokra ajánljuk.
A szabványok között megtalálható a vonatokhoz használt EN 45545, a repülőkhöz használt FAR 25/853, és a hajókhoz használt IMO lángállóság, illetve az EN ISO 10993 biokompatibilitás, a gyerekbútorokhoz szükséges EN 71-3, és a közületi bútorokhoz szükséges szabványok is.

Tatami

Tatami kínálatunkban kifejezetten erős, csúszásgátlós anyagok találhatóak. Elsősorban professzionális sportszőnyegek gyártására használják.

Essence Trade Kft.
HU- 2030 Érd, Égerfa u. 14.

+36-23/334-623, +36-70/336-0755
info@narum.hu