Üdvözöljük honlapunkon

Cégünk műbőrök, bútorszövetek, bélésanyagok és különböző technikai méteráruk nagykereskedésével foglalkozik.
 Termékeink többségét az EU területén található gyárakból szerezzük be, így folyamatos minőséget és ellátást tudunk biztosítani vevőinknek, illetve lehetőségünk van teljes mértékben egyedi anyagok kifejlesztésére, legyártására is. Számos gyártó és kereskedő cég beszállítójaként legfontosabbnak a pontosságot, a szakmai hozzáértést és a garantált minőséget tartjuk.

Műbőrök

Hagyományos és speciális területen tevékenykedő cégeknek egyaránt megoldást tudunk kínálni. Műbőreink széles választéka lefedi a legtöbb kárpitosipari, egészségügyi, munkavédelemi, cipőipari, bőrdíszműves és ruhaipari felhasználási területet. Egyedi igények szerinti műbőrök gyártását is tudjuk vállalni európai műbőrgyárak közreműködésével. Minden termékünk rendelkezik feltétlappal, mely tartalmazza a termék valamennyi műszaki paraméterét és bevizsgált minőségi mutatóját melyekre garanciát vállalunk.

További információ >

Kárpitanyagok

Bútorkárpit választékunkban igyekeztünk törekedni a sokszínűségre. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük. A kárpitanyagokat vágóprogramban is értékesítjük. Minden termékünk rendelkezik műszaki feltétlappal, mely tartalmazza a termék minőségi mutatóit. Termékválasztékunkat folyamatosan bővítjük az igényeknek megfelelően.

További információ >

PA / PES Anyagok

Poliamid és Poliészter összetételű anyagaink főként  a Dupont licenszel rendelkező Cordura anyagokból és a kínai gyártású Oxford szövetekből állnak. Ezek a szövetek leggyakrabban a táskák, sportszerek, babzsákok, kutya felszerelések és munkavédelmi ruhák gyártásánál használatosak.

További információ >

 

Bélések

Termékkínálatunkban számos felhasználási területre kínálunk bélés-, ill. töltőanyagokat. Kínálatunkban megtalálhatóak spaltolt vliesek, töltővliesek, spinvliesek, közbélések, vásznak és selyembélések is. A honlapunkon feltüntetett termékeken túl egyéb bélésanyagokat is be tudunk szerezni.