PA/PES anyagok

Cordura

Cordura termékeink közé az EU-ban gyártott PA szövetanyagok tartoznak. Álltalánosan igaz a cordura anyagokra az extrém szakítószilárdság és strapabírás. Közkedvelt alapanyag a bőrdíszműves, katonai és munkavédelmi termékek körében, és más, nagy igenybevételre tervezett termékek gyártásánál.

Oxford termékcsalád

Oxford kímálatunk a kínából származó PA / PES szöveteket tartalmazzák. Ezt a közismert anyagtípust elsősorban bőrdíszműves célokra használják.

Bélések

Kínálatunkban megtalálhatóak a spaltolt vliesek cipőgyártáshoz,töltővliesek kárpitozáshoz, paplanokhoz és kabátok gyártásához, illetve spinvliesek, vászon és selyembélés anyagok ruha és táska bélés céljára. A honlapunkon feltüntetett termékeken túl egyéb bélésanyagokat is be tudunk szerezni.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.