Eljárások

A különböző steppelt, perforált és laminált termékek számos iparágban játszanak fontos szerepet. Ezek a szinte minden esetben egyedi igények alapján készülő anyagok általában csak több gyár közreműködésével, nehézkesen szerezhetők be. Cégünk erre a problémára nyújt megoldást az ultrahangos steppelés, perforálás és laminálás eljárások lehetőségével, melyeket bármely termékünk felhasználásával meg tudunk valósítani. Emellett bútorkárpitok digitális nyomása található meg itt.

Egyedi gyártás

Gyakori az igény az egyedi paraméterekkel rendelkező műbőrökre, pes/pa szövetekre és bőrökre. Európa számos gyárával való kapcsolatunknak köszönhetően az ilyen igényeket is ki tudjuk elégíteni. A honlapunkon feltűntetett termékek csak egy kis töredékét mutatják be a rendelkezésre álló termékeknek, és az egyedi paraméterekkel való gyártást csak érintik a leírások. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk az egyedi gyártás lehetőségeit.

Konfekcionálás

Cégünknek konfekcionálásra is van lehetősége. Jelenleg kizárólag matracvédő huzatokat gyártatunk termékeinkből.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.