Hálók

Különböző súlyú PES hálók. Ezeket az anyagokat főként hátizsákok és sporttáskák zsebeihez, illetve ruhák és sportruhák bélésének használják.

Technikai paraméterek:
Összetétel: 100% PES.
250gr/m2 súlyú háló: Szélesség: 150cm. Tekercshossz: 100fm.
130gr/m2 súlyú háló: Szélesség: 160cm. Tekercshossz: 100fm.
85gr/m2 súlyú háló: Szélesség: 160cm. Tekercshossz: 100fm.
75gr/m2 súlyú háló: Szélesség: 150cm. Tekercshossz: 200fm.

Származási hely:
Kína

Ezt a terméket nem tartjuk raktáron.

Rendelhető a következő színekben:
fekete
Minimális rendelési mennyiség: 1 tekercs. Szállítási határidő: 1-2 hét.

Feltétlapok

Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 

Mintaküldés

A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 

Egyedi gyártás

Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 

Szállítás

Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 

Tanácsadás

Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.

Essence Trade Kft.
HU- 2030 Érd, Égerfa u. 14.

+36-23/334-623, +36-70/336-0755
info@narum.hu