Hálók

Különböző súlyú PES hálók. Ezeket az anyagokat főként hátizsákok és sporttáskák zsebeihez, illetve ruhák és sportruhák bélésének használják.

Technikai paraméterek:
Összetétel: 100% PES.
250gr/m2 súlyú háló: Szélesség: 150cm. Tekercshossz: 100fm.
130gr/m2 súlyú háló: Szélesség: 160cm. Tekercshossz: 100fm.
85gr/m2 súlyú háló: Szélesség: 160cm. Tekercshossz: 100fm.
75gr/m2 súlyú háló: Szélesség: 150cm. Tekercshossz: 200fm.

Származási hely:
Kína

Rendelési feltételek

Ezt a terméket nem tartjuk raktáron.

Rendelhető a következő színekben:
fekete
Minimális rendelési mennyiség: 1 tekercs. Szállítási határidő: 1-2 hét.

Kapcsolódó dokumentumok

Megnevezés
Hálók Műszaki Feltétlap
Háló Színképek
 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.