Oxford 3D

PES 3D hálók 3 mm vastagságban. Lélegző és páraelvezető tulajdonságuk teszi lehetővé, hogy a könnyűipar és a kárpitosipar területén széles körben alkalmazzák ezeket az anyagokat. Főként hátizsákok vállpántjához, sportcipők gyártásához, irodai székek kárpitozásához, és különböző sport ruházatokhoz használják.

Technikai paraméterek:
Összetétel: PES. Anyagsúly: 210 g/m2. Szélesség: 150 cm. Tekercshossz: 50 fm.

Származási hely:
Kína

Rendelési feltételek

Ezt a terméket nem tartjuk raktáron.

Rendelhető a következő színekben:
058R, 171R, 220, 301, 501, 508, 173, 573, 1001F, 1003F
Minimális rendelési mennyiség: 1 vég. Szállítási határidő 1-2 hét.

Kapcsolódó dokumentumok

Megnevezés
Oxford 3D Műszaki Feltétlap
Oxford 3D Színképek
 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.