Optio 001

Minden Optio műbőrünk rendkívül ellenálló és megfelel a legmagasabb európai követelményeknek. Egyaránt alkalmas lakossági, egészségügyi és kozmetikai bútorok gyártására, járműkárpitozásra és bőrdíszműves termékek gyártására.
A 001-es, klasszikus felületet leginkább busz ülések kárpitozására, és fittnesgépek, sporteszközök párnáihoz használják.

Technikai paraméterek:
A műbőr 0,9 mm vastag. A fedőréteg PVC/PU, a hordozó PES összetételű. Az anyag szélessége 140 cm. Az átlagos tekercshossz: 30-40 fm. A műbőr phthalate mentes, UVálló, izzadságálló, tengervízálló és klóros víz álló. További információért kérem tekintse meg a műbőr műszaki feltétlapját.

Hordozó tulajdonságai:
A műbőr a PES hordozónak köszönhetően erős, magas a szakítószilárdsága. A PES hordozó lényegesen ellenállóbb a vizes, párás környezetre, mint a pamut.

További, rendelhető hordozók tulajdonságai:
Pamut-PES szövött vászon: Kifejezetten erős, jól alaktartó és jól ragasztható hordozó.
Bolyhozott PES hurkolt kelme: Jól ragasztható hordozó. Előnye, hogy a puha bolyhos felületnek köszönhetően nincs szükség bélésre és a késztermék puha tapintású lesz.
Pamut-PES hurkolt kelme: Jól ragasztható hagyományos műbőr hordozó.

Opcionális lehetőségek:
Egyedi szín: A műbőr rendelhető tetszőleges színben is Pantone színskála vagy színminta alapján. Ez esetben a gyár előbb labormintát készít és a gyártás csak a minta elfogadása után indul el.
Kikészítések: Lehetőség van antibakteriális (JIS-Z-2801), illetve lángálló (BS-5852 Crib 5, EN-1021, IMO-A.652) kikészítéssel való rendelésre is.
Vastagság: A műbőr rendelhető eltérő vastagságban is. Ez esetben a gyár előbb labormintát készít és a gyártás csak a minta elfogadása után indul el.
Laminálás: Rendelhető PUR vagy PE habbal laminálva borítóval vagy anélkül, valamint bármilyen egyéb anyaggal laminálva, akár többrétegű termék formájában is. A laminálási lehetőségekről ide kattintva talál bővebb információt.
Perforálás: Rendelhető perforálva számos különböző perforálási mintával. A perforálásról ide kattintva talál bővebb információt.
Ultrahangos Steppelés: Rendelhető ultrahangos steppeléssel, számos steppelési mintával, tetszőlegesen választható töltővlies vastagsággal, borítóval vagy anélkül. Az ultrahangos steppelésről ide kattintva talál bővebb információt.

Származási hely:
EU

Rendelési feltételek

Ezt a műbőrt a következő színekben folyamatosan raktáron tartjuk PES hurkolt hordozóval:
CZ

Rendelhető az Optio műbőrök közös színskálájából bármely színnel, PES hurkolt hordozóval.
Minimális rendelési mennyiség: 100 fm. Szállítási határidő: 2-4 hét.

Rendelhető lángálló (EN-1021, BS-5852, IMO.A-652) vagy antibakteriális (JIS-Z-2801) kikészítéssel, tetszőleges színben Pantone színskála vagy színminta alapján, illetve a fent említett három opcionális hordozóval.
Minimális rendelési mennyiség: 300 fm. Szállítási határidő: 2-6 hét.

Rendelhető PUR vagy PE habbal laminálva borítóval vagy anélkül, valamint bármilyen egyéb anyaggal laminálva.
Minimális lamináltatható mennyiség: 100 fm. Szállítási határidő: 4-5 hét a laminálásra kiválasztott anyag telephelyünkre érkezésétől számítva.
A laminálási lehetőségekről ide kattintva talál bővebb információt.

Rendelhető perforálva számos különböző perforálási mintával.
Minimális perforáltatható mennyiség: 1 tekercs. Szállítási határidő: 4-5 hét a perforálásra kiválasztott anyag telephelyünkre érkezésétől számítva.
A perforálásról ide kattintva talál bővebb információt.

Rendelhető ultrahangos steppeléssel, tetszőlegesen választható töltővlies vastagsággal, borítóval vagy anélkül.
Minimális steppeltethető mennyiség: 1 tekercs. Szállítási határidő: 4-6 hét a steppelésre kiválasztott anyag telephelyünkre érkezésétől számítva.
Az ultrahangos steppelésről ide kattintva talál bővebb információt.

Kapcsolódó dokumentumok

Megnevezés
Optio 001 Műszaki Feltétlap
Optio 001 Színképek
 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.