Nubuk

A Nubuk bőr hordófestett, fedőfestés nélküli színbőr amiről a bőr felső barkarétegét felületi csiszolással eltávolították. Felülete bársonyos, finom tapintású, a kisebb sérüléseket és szennyeződéseket további óvatos csiszolással el lehet távolítani róla. Jellemzően a cipőgyártásban használják főként gyermek cipők készítésére kihasználva azt a tulajdonságát hogy nem sérülékeny.

Technikai paraméterek:
Vastagság: 1,0-2,8 mm. Bőr nagyság: 1,6-2,0 m2. Elérhető minőségek: A (85-95% hibamentes), B (75-85% hibamentes), C (60-75% hibamentes). Zsír tartalom: 1,4 mm-nél vékonyabb bőrnél: 11-15 %, vastagabb bőrnél 11 %. Az általunk forgalmazott Nubuk az EU területéről származó nyers bőrből készül, ezért az egyenletes minőség és a folyamatos ellátás biztosított.

Opcionális lehetőségek:
Rendelhető tetszőleges Pantone színben is. Tetszés szerinti szín rendelése esetén a gyár a színminta alapján labormintát készít. A gyártás a minta elfogadása után indul csak el.

Származási hely:
EU

Rendelési feltételek

Ezt a bőrt nem tartjuk raktáron.

Minden rendelés alkalmával meghatározható az igényelt vastagság és minőség.
Lehetőség van első próba mennyiség rendelésére, ami maximum 40 m2 lehet.

Rendelhető a következő színekben:
Begie, Chestnut, Tobacco, Beonze, Ruby, Raspberry, Navy, Anthrazit, Dark Anthrazit, Charcoal, Black
Minimális rendelési mennyiség: 100 m2. Szállítási határidő 2-3 hét.

Rendelhető  tetszőleges színben Pantone színskála, vagy színminta alapján.
Minimális rendelési mennyiség: 100 m2. Szállítási határidő 4-5 hét a laborminta elfogadása után.

Kapcsolódó dokumentumok

Megnevezés
Nubuk Színképek
 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.