Velúr

A Velúr bőr hordófestett és felületcsiszolt marha hasítás. A felület felcsiszolása miatt bársonyos tapintása van a bőrnek. A cipőiparban főként munkavédelmi, és sportcipő gyártásra használják, ezenkívül bőrdíszmű termékek gyártására is megfelelő.

Technikai paraméterek:
Vastagság: 1,0-2,2 mm. Bőr nagyság: 0,6-1,3 m2. Elérhető minőségek: Krupon és Nyak. Az általunk forgalmazott Velúr bőröket az EU területéről szerezzük be, ezért az egyenletes minőség és a folyamatos ellátás biztosított.

Opcionális lehetőségek:
Rendelhető tetszőleges Pantone színben is. Tetszés szerinti szín rendelése esetén a gyár a színminta alapján labormintát készít. A gyártás a minta elfogadása után indul csak el.
Rendelhető víztaszító és színtartó kikészítéssel is.

Származási hely:
EU

Rendelési feltételek

Ezt a bőrt nem tartjuk raktáron.

Minden rendelés alkalmával meghatározható az igényelt vastagság, minőség és bőr nagyság.
Lehetőség van első próba mennyiség rendelésére, ami maximum 40 m2 lehet.

Rendelhető a következő színekben:
Begie, Sand, Mouse, Dove, Hazelnut, Chocolate, Red, Cherry, Chili, Maroon, Burgundy, Golf, Pine, Turquoise, Royal, Indigo, Navy, Anthrazit, Black, Meadow, Black patent, White
Minimális rendelési mennyiség: 50 m2. Szállítási határidő 4-5 hét.

Rendelhető  tetszőleges színben Pantone színskála, vagy színminta alapján.
Minimális rendelési mennyiség: 150 m2. Szállítási határidő 4-5 hét a laborminta elfogadása után.

Rendelhető  víztaszító, un.hidro és színtartó kikészítéssel.
Minimális rendelési mennyiség: 150 m2. Szállítási határidő 4-5 hét a laborminta elfogadása után.

Kapcsolódó dokumentumok

Megnevezés
Velúr Színképek
 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.