Laminálás
Laminálás

Laminálás

Cégünk professzionális laminálást tud vállalni kétféle technológiával, lánglaminálással és ragasztásos laminálással.

Lánglaminálás:
A lánglaminálás PUR vagy PE habbal történik. Az eljárás során a habot gázlánggal megolvasztják, ami ezután összeolvad a fedőanyaggal. A PUR és PE hab sűrűsége és vastagsága tetszés szerint változtatható. A megrendelő elvárásai szerint készülhet alsó borítóval vagy anélkül, illetve kétoldalú laminálás is lehetséges.

Ragasztásos, ún. Hot Melt laminálás:
A ragasztásos technológia esetében a rétegeket hőre olvadó ragasztóval rögzítik egymáshoz. Ezzel a technológiával előállíthatóak többszörösen rétegzett anyagok, illetve lehetséges PVC fólia vagy membrán laminálása is.

Laminálást a legtöbb termékünk felhasználásával tudunk vállalni, illetve szolgáltatás szerűen is.

Rendelési feltételek

Laminált anyagokat nem tartunk raktáron.

Minimális rendelési mennyiség: 100 fm. A cégünk által forgalmazott műbőrök és bútorkárpitok esetében figyelembe kell venni az adott termék minimális rendelési mennyiségeit.
Szállítási határidő: 4-5 hét a laminálásra kiválasztott anyag telephelyünkre érkezésétől számítva.

Laminálást vállalunk szolgáltatás szerűen, hozott anyagokkal is.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.