Laminálás

Laminálás
Laminálás

Cégünk professzionális laminálást tud vállalni kétféle technológiával, lánglaminálással és ragasztásos laminálással.

Lánglaminálás:
A lánglaminálás PUR vagy PE habbal történik. Az eljárás során a habot gázlánggal megolvasztják, ami ezután összeolvad a fedőanyaggal. A PUR és PE hab sűrűsége és vastagsága tetszés szerint változtatható. A megrendelő elvárásai szerint készülhet alsó borítóval vagy anélkül, illetve kétoldalú laminálás is lehetséges.

Ragasztásos, ún. Hot Melt laminálás:
A ragasztásos technológia esetében a rétegeket hőre olvadó ragasztóval rögzítik egymáshoz. Ezzel a technológiával előállíthatóak többszörösen rétegzett anyagok, illetve lehetséges PVC fólia vagy membrán laminálása is.

Laminálást a legtöbb termékünk felhasználásával tudunk vállalni, illetve szolgáltatás szerűen is.

Laminált anyagokat nem tartunk raktáron.

Minimális rendelési mennyiség: 100 fm. A cégünk által forgalmazott műbőrök és bútorkárpitok esetében figyelembe kell venni az adott termék minimális rendelési mennyiségeit.
Szállítási határidő: 4-5 hét a laminálásra kiválasztott anyag telephelyünkre érkezésétől számítva.

Laminálást vállalunk szolgáltatás szerűen, hozott anyagokkal is.

Feltétlapok

Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 

Mintaküldés

A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 

Egyedi gyártás

Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 

Szállítás

Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 

Tanácsadás

Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.

Essence Trade Kft.
HU- 2030 Érd, Égerfa u. 14.

+36-23/334-623, +36-70/336-0755
info@narum.hu