Hasítás
Hasítás

Bőrök egyedi gyártása

Egyedi igények szerinti bőrök kifejlesztését és gyártását, Európa több bőrgyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően, rendkívül rugalmasan, és a lehetőségek széles tárházával tudjuk vállalni. Minden esetben professzinális európai gyárakhoz fordulunk, így biztosított a magas minőség és az európai szabványoknak való megfelelés.
Jelenleg kizárólag a következő bőr típusokra tudunk egyedi gyártást vállalni: fedett hasítás, hasítás, velour.

Az egyedi gyártásról:
Egy egyedi bőr kifejlesztése során figyelembe kell venni az igényelt paramétereket, a felhasználást, a szükséges mennyiséget és természetesen az árat is. Ezért ez a procedúra bonyolultságtól függően akár több hónapba is beletelhet. Emellett az ilyen jellegű igények esetében a gyárak 100-500 m2 közti minimális gyártási mennyiséget szoktak meghatározni.

Meghatározható paraméterek:
Bőr származás: Kizárólag marha bőrökből folyik a gyártás.
Vastagság: A vastagságot 1,0 – 2,2 mm között lehet meghatározni. A bőr természetéből adódóan ± 0,1 mm eltérés lehetséges.
Bőr nagyság: A pontos bőr nagyságot ugyan nem lehetséges meghatározni, de egy minimális nagyságot meg lehet adni.
Cserzés: Kizárólag krómcserzett bőröket tudunk gyártatni.
Festés típus: Hordófestett, illetve pigmentált festés lehetséges.
Szín: Egyedi szín színminta, vagy Pantone színskála alapján kérhető.
Felület présmintája: Fedett hasítások esetében számos présminta áll rendelkezésünkre, amelyekből lehet választani.
Kikészítések: A bőrt vízálló (hydro) és fogásmentes kikészítésekkel lehet ellátni.
Technikai paraméterek: Meg lehet határozni hogy a bőr megfeleljen egy bizonyos szabványnak vagy fizikai tulajdonságnak. Ez lehet bármilyen bőrökhöz kapcsolódó ISO szabvány, szakítósziládság, puhaság - keménység, dörzsállóság, stb. A meghatározott paramétereket a gyártás után laborban be tudjuk vizsgáltatni.

Rendelési feltételek

Egyedi bőrök gyártása esetén a minimális rendelési mennyiség 100 - 500 m2 között mozog bőrtől függően.
Kifejlesztési idő: körülbelül 1-3 hónap.

Kapcsolódó dokumentumok

Megnevezés
katalogusok-07.16_4t2y.rar
 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.