PES/PA szövetek gyártása

Egyedi PES és PA gyártás
Egyedi PES és PA gyártás

A PES és PA szövetek rendkívül sok iparágban használatosak. Ezeket a szöveteket többek között használják a bőrdíszműves termékek, lakástextíliák, kisállat felszerelések, kültéri és beltéri bútorkárpitok, gyógyászati segédeszközök, sport felszerelések, zászlók, promóciós termékek, katonai felszerelések, vadászati felszerelések, cipőipari termékek gyártása során.


GYÁRTÁSI FOLYAMAT
- Először felmérjük az igényelt paramétereket és az elfogadható ár intervallumot .
- Ezek ismeretében el tudjuk kezdeni az egyeztetést a gyárakkal.
- Sok esetben több laborban készített próba gyártása is szükséges lehet.
Ez a procedúra bonyolultságtól függően akár több hónapba is beletelhet.
- Az ilyen jellegű igények esetében a gyárak 500-1000 fm közti minimális gyártási mennyiséget szoktak meghatározni.


MEGHATÁROZHATÓ PARAMÉTEREK
Összetétel:
A szövet összetétele PES (polyester) vagy PA (polyamide) lehet.
Van lehetőség speciális szálak hozzáadására (pl. lycra, fényvisszaverő szál, carbon szál).
A szövetek kenés nélkül, vagy PU (polyurethane) kenéssel kérhetők. A kenések amellett, hogy erősebbé teszik a szövetet, megakadályozzák a foszlást, és az anyagot vízzáróvá teszik.

Fonalvastagság és fonalsűrűség:
A fonalvastagság és fonalsűrűség a szövet alapvető fizikai tulajdonságait határozza meg. Emellett eltérő szövési típusokból is lehet választani.

Kikészítések:
A kikészítések széles skáláját tudjuk kivitelezni. A gyakoribb kikészítések közé tartoznak a víztaszító, lángálló és UVálló, fagyálló, antibakteriális, antisztatikus, merevítő, szennytaszító, vagy elektrosztatikus töltés elvezetése alkalmas kikészítések. Lehetőség van teflon impregnálásra vagy membránnal való laminálásra is. Digitális nyomásra vagy transzfer nyomásra előkészített és hőkezelt textilek is gyárhatók.

Szín és mintázat:
A kért színt anyag minta, vagy Pantone/RAL színskála alapján készítik.
Lehetőség van mintás szövet gyártására is. Ehhez a következő technológiák állnak rendelkezésre: transzfernyomás, pigment nyomás, digitális nyomás, és szitanyomás, IRR festés.

Technikai paraméterek:
Meg lehet határozni, hogy a szövet megfeleljen egy bizonyos szabványnak vagy fizikai tulajdonságnak. Ez lehet bármilyen szövetekhez kapcsolódó ISO szabvány, szakítószilárdság, dörzsállóság, nyúlás, stb. A meghatározott paramétereket a gyártás után laborban be tudjuk vizsgáltatni.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 

Kérdéseivel bizalommal forduljon munkatársainkhoz. 
Tel: +36-23/334-623, +36-70/336-0755
Email: info@narum.hu


SZÁLLÍTÁS

A megrendelt anyagokat tekercsek esetén GLS futárszolgálattal, raklapok esetén RABEN gyűjtőben tudjuk házhoz szállítani.


MINTAKÜLDÉS

Minden termékünkből tudunk küldeni fogásmintát és szín katalógust.
Nem javasoljuk hogy a színt a honlapon szereplő képek alapján válassza ki, mivel minden képernyő különbözőképpen jeleníti meg a színeket.

Essence Trade Kft.
HU- 2030 Érd, Égerfa u. 14.

+36-23/334-623, +36-70/336-0755
info@narum.hu