Szövetek

Termékválasztékunkban megtalálhatóak a legkedveltebb kárpitos anyagok az egyszerű vászonhatású szövetektől a bársonyokig. A bútorszöveteket vágóprogramban is értékesítjük.

Compact Termékcsalád

Compact anyagainkat elsősorban buszülések,vonatülések és egyéb tömegközlekedési járművek kárpitozására ajánljuk. Ezekre az anyagokra jellemző a magas szakítószilárdság, az UV álló és izzadságálló kikészítés, az ipari gépekkel való tisztíthatóság. Emellett megfelelnek minden olyan lángállósági elvárásnak, ami az EU-ban szükséges a járművek kárpitozására használt szöveteknél.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.