SV

Polipropilén szálakból képzett nemszőtt textília. A vele azonos tömegű szövetekhez képest sokkal jobb a szakítószilárdsága. Felhasználható a mezőgazdaságban (agrofólia), bútorgyártásnál (párnák belső huzata, hátlap, karfa), táskák gyártásához, illetve táska bélésnek és a ruhaiparban is.

Technikai paraméterek:
Összetétel: 100% Polipropilén. Anyagsúly: 15, 17, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 100 g/m2. Tekercshossz: 200-300 fm.

Származási hely:
EU

Rendelési feltételek

Ezt a bélést nem tartjuk raktáron.

Rendelhető 15, 17, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 100 g/m2 súlyban.
Minimális rendelési mennyiség: 1 tekercs. Szállítási határidő: 1-2 hét.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.