PES golyó
PES golyó

PES golyó

PES szálból készült, apró méretű golyók. Kiválóan használható párnák töltőanyagaként, mivel nem csomósodik össze. Ha a borítóanyag nem tiltja, akkor a Pes golyóval töltött párna mosható.

Technikai paraméterek:
100% PES összetételű. A pes golyót cca. 10 kg-os kiszerelésben, Pet fóliába, vákuumozva csomagolják.

Származási hely:
EU

Rendelési feltételek

Ezt a terméket nem tartjuk raktáron.

Rendelhető fehér színben.
Minimális rendelési mennyiség: 10 kg. Szállítási határidő: 2-3 hét.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.