Optio termékcsalád

Optio műbőreink számos különböző felülettel, hordozóval és színnel áll rendelkezésére, hogy az Ön számára legoptimálisabb kombinációt állíthassuk össze. A műbőrök rendelhetőek kétféle lángállósággal (EN 1021, BS 5852) és phthalate mentes kikészítéssel is. Az Optio termékcsaládban szereplő minden műbőr magas kopásállósággal rendelkezik és UV álló.

Benefit termékcsalád

Benefit kollekciónk a speciális igényeknek megfelelő kórházi és munkavédelmi műbőröket tartalmazza. A kínálatunkban megtalálhatóak vízzáró, olajálló, lángálló, antibakteriális, antisztatikus és biokompatibilis tulajdonságokkal rendelkező műbőrök.

Ecosol termékcsalád

Ecosol műbőreink összetételüknek köszönhetően rendelkeznek a PVC alapú műbőrök ellenálló tulajdonságaival, és a PU alapú műbőrök puha fogásával. A számos felület és szín mellett, két féle hordozó közül is lehet választani, illetve lehetőség van egyedi színben való gyártásra. Így az Ecosol műbőrök egy megbízható, EU standardoknak megfelelő alternatívát biztosítanak a kínai kárpitos műbőrök kiváltására.
 

Medica egészségügyi műbőrök

A kórházak sokszor támasztanak speciális elvárásokat az intézményekben használt anyagokkal kapcsolatban. Ilyen például a fertőtleníthetőség, a lángállóság,  az antibakteriális kikészítés, az MRSA rezisztencia, a csúszásmentes felület vagy a  lélegző tulajdonság. Medica műbőreink pontosan ezekre kínálnak megoldást. Ezeket a műbőröket leginkább matracvédő huzatok gyártására használják.

Optio Fashion termékcsalád

Optio Fashion termékcsaládunkban kifejezetten ruházati műbőrök találhatóak. Az alábbiakban látható 9 felület és 47 szín bármely kombinációja válaszható rövid rendelési határidővel és alacsony minimális rendelési mennyiségekkel. Minden Optio Fashion műbőr UV álló.

Tatami

Tatami kínálatunkban kifejezetten erős, csúszásgátlós anyagok találhatóak. Elsősorban sportszőnyegek gyártására használják. Kínálatunkban megtalálható egy gumis, tapadós felületű anyag is a szőnyegek hátoldalára.