Optio termékcsalád

Optio termékcsaládunk modern felületekkel rendelkező, magas minőségű műbőröket tartalmaz. Mindegyik Optio műbőr UV-álló, tengervíz álló, izzadság álló,  klóros víz álló és phtalate mentes, emellett kérhető kétféle lángállósággal (EN-1021, BS-5852 Crib 5) is. PU tartalmuknak köszönhetően puha fogásúak és jól alakíthatók. A kollekciónkban szereplő felületek, színek és hordozók bármely kombinációja rendelhető. Emellett egyedi színnel való gyártására is van lehetőség.

Benefit termékcsalád

Benefit kollekciónk a speciális igényeknek megfelelő kórházi és munkavédelmi műbőröket tartalmazza. A kínálatunkban megtalálhatóak vízzáró, olajálló, lángálló, antibakteriális, antisztatikus és biokompatibilis tulajdonságokkal rendelkező műbőrök.

Ecosol termékcsalád

Ecosol műbőreink összetételüknek köszönhetően rendelkeznek a PVC alapú műbőrök ellenálló tulajdonságaival, és a PU alapú műbőrök puha fogásával. A számos felület és szín mellett, két féle hordozó közül is lehet választani, illetve lehetőség van egyedi színben való gyártásra. Így az Ecosol műbőrök egy megbízható, EU standardoknak megfelelő alternatívát biztosítanak a kínai kárpitos műbőrök kiváltására.
 

Medica egészségügyi műbőrök

A kórházak sokszor támasztanak speciális elvárásokat az intézményekben használt anyagokkal kapcsolatban. Ilyen például a fertőtleníthetőség, a lángállóság,  az antibakteriális kikészítés, az MRSA rezisztencia, a csúszásmentes felület vagy a  lélegző tulajdonság. Medica műbőreink pontosan ezekre kínálnak megoldást. Ezeket a műbőröket leginkább matracvédő huzatok gyártására használják.

Optio Fashion termékcsalád

Optio Fashion termékcsaládunkban kifejezetten ruházati műbőrök találhatóak. Az alábbiakban látható 9 felület és 47 szín bármely kombinációja válaszható rövid rendelési határidővel és alacsony minimális rendelési mennyiségekkel. Minden Optio Fashion műbőr UV álló.

Tatami

Tatami kínálatunkban kifejezetten erős, csúszásgátlós anyagok találhatóak. Elsősorban sportszőnyegek gyártására használják. Kínálatunkban megtalálható egy gumis, tapadós felületű anyag is a szőnyegek hátoldalára.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon vagy emailben.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.