Optio termékcsalád

Optio termékcsaládunk modern felületekkel rendelkező, magas minőségű műbőröket tartalmaz. Mindegyik Optio műbőr UV-álló, tengervízálló, izzadságálló,  klóros víz álló és phtalate mentes, emellett kérhető kétféle lángállósággal (EN-1021, BS-5852 Crib 5) is. PU tartalmuknak köszönhetően puha fogásúak és jól alakíthatók. A kollekciónkban szereplő felületek, színek és hordozók bármely kombinációja rendelhető a mennyiség függvényében. Emellett egyedi színnel való gyártására is van lehetőség.

Reflect termékcsalád

Reflect termékcsaládunk hagyományos felületű PVC műbőröket tartalmaz, melyek megfelelnek a legmagasabb európai követelményeknek is.

Ecosol termékcsalád

Ecosol műbőreink összetételüknek köszönhetően rendelkeznek a PVC alapú műbőrök ellenálló tulajdonságaival, és a PU alapú műbőrök puha fogásával. A számos felület és szín mellett, két féle hordozó közül is lehet választani, illetve lehetőség van egyedi színben való gyártásra. Így az Ecosol műbőrök egy megbízható, EU standardoknak megfelelő alternatívát biztosítanak a kínai kárpitos műbőrök kiváltására.
 

Benefit termékcsalád

Benefit kollekciónk a speciális igényeknek megfelelő kórházi és munkavédelmi műbőröket tartalmazza. A kínálatunkban megtalálhatóak vízzáró, olajálló, lángálló, antibakteriális, antisztatikus és biokompatibilis tulajdonságokkal rendelkező műbőrök.

Optio Fashion termékcsalád

Optio Fashion termékcsaládunkban kifejezetten ruházati műbőrök találhatóak. Az alábbiakban látható 9 felület és 47 szín bármely kombinációja válaszható rövid rendelési határidővel és alacsony minimális rendelési mennyiségekkel. Minden Optio Fashion műbőr UV álló.

Medica egészségügyi műbőrök

A kórházak sokszor támasztanak speciális elvárásokat az intézményekben használt anyagokkal kapcsolatban. Ilyen például a fertőtleníthetőség, a lángállóság,  az antibakteriális kikészítés, az MRSA rezisztencia, a csúszásmentes felület vagy a  lélegző tulajdonság. Medica műbőreink pontosan ezekre kínálnak megoldást. Ezeket a műbőröket leginkább matracvédő huzatok gyártására használják.

Tatami

Tatami kínálatunkban kifejezetten erős, csúszásgátlós anyagok találhatóak. Elsősorban sportszőnyegek gyártására használják. Kínálatunkban megtalálható egy gumis, tapadós felületű anyag is a szőnyegek hátoldalára.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.