Medica 270 D

Kifejezetten kórházi felhasználásra gyártott, két oldalon fedett műbőr. Az antibakteriális, gombásodásmentes és lángálló kikészítés mellett vízzáró és jól hegeszthető. A dupla fedettségnek köszönhetően az anyag mindkét oldala használható. PU felületeinek köszönhetően puha fogású és rugalmas.

Technikai paraméterek:
Az anyag súlya 270 g/m2. Kétoldali PU fedéssel készül. Tekercshossz: 100 fm. Tekercs szélesség: 150 vagy 220 cm. További információért kérem tekintse meg a műbőr műszaki feltétlapját.

Opcionális lehetőségek:
Egyedi szín: Rendelhető tetszőleges Pantone színben is. Tetszés szerinti szín rendelése esetén a gyár a színminta alapján labormintát készít. A gyártás a minta elfogadása után indul csak el.

Származási hely:
EU

Rendelési feltételek

Ezt a terméket nem tartjuk raktáron.

Rendelhető a Medica műbőrök közös színskálájából bármely színnel.
Minimális rendelési mennyiség: 300 fm. Szállítási határidő 3-5 hét.

Rendelhető tetszőleges színben Pantone színskála, vagy színminta alapján.
Minimális rendelési mennyiség: 300 fm. Szállítási határidő 3-5 hét a laborminta elfogadása után.

Kapcsolódó dokumentumok

Megnevezés
Medica 270 D Műszaki Feltétlap
Medica 270 D Színképek
 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon vagy emailben.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.