Marha Hasítás

A bőrgyártás során a bőröket horizontálisan több rétegre hasítják, a felső réteg a teljes barkás színbőr, az alsó homogén réteg a hasítás. A marhabőr vastag és tömör struktúrájú, ezért a hasíték ugyanúgy teljes értékű bőrként használható. Ezek a kromcserzett és hordófestett bőrök natúr, csiszolt, festett (másnéven fedett), préselt illetve PVC vagy PU fóliával bevont változatai kivételesen széles körű felhasználást tesznek lehetővé. Ide tartoznak a cipőiparban használt Velúr és Fedett bőrök, a táskaiparban használt tetszetős Fóliás bőrök, a különböző szíjazatokhoz használt erős natúr hasítások illetve a munkavédelmi kesztyűkhöz, kötényekhez használt hasítások is.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.