Szövetek

Termékválasztékunkban megtalálhatóak a legkedveltebb kárpitos anyagok és textilbőrök az egyszerű vászonhatású szövetektől kezdve a bársony termékekig. A bútorszöveteket vágóprogramban is értékesítjük. A szállítási határidőről bővebb információt az egyes termékeknél talál.

NanoClean termékcsalád

Nano technológiával készült flock és zsenilia szövet anyagok. Jellemző tulajdonságuk, hogy vízzel, általános tisztítószerek bevonása nélkül tisztíthatóak.

Lángálló termékcsalád

Lángálló szöveteink mindegyike BS 5852-1 típusú lángállósági bizonyítvánnyal és antibakteriális kikészítéssel rendelkezik.

Compact Termékcsalád

Compact anyagainkat elsősorban buszülések,vonatülések és egyéb tömegközlekedési járművek kárpitozására ajánljuk. Ezekre az anyagokra jellemző a magas szakítószilárdság, az UV álló és izzadságálló kikészítés és az ipari géppekkel való tisztíthatóság. Emellett megfelelnek minden olyan lángállósági elvárásnak ami az EU-ban szükséges a járművek kárpitozására használt szöveteknél.

 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon vagy emailben.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.