CB 500

Spaltolt vlies, a Grabotex IBS vliesnek megfelelő minőség. Kedvező tulajdonsága hogy nem nyúlik, nem foszlik, nem bolyhozódik. Jól használható minden olyan célra, ahol elvárás a nagy szakítószilárdság, a stabil, merev tartás.

Technikai paraméterek:
0,95 mm vastag, 100% PES összetételű. A tekercshossz 50fm. További információért kérem tekintse meg a bélés műszaki feltétlapját.

Opcionális lehetőségek:
További szinekben és vastagságban is rendelhető.
Rendelhető nagyobb sűrűséggel (CB 500P), illetve hőálló kikészítéssel (CB 500PG).

Származási hely:
EU

Rendelési feltételek

Ezt a bélést nem tartjuk raktáron.

Rendelhető a következő színekben:
naturel, konyak, antracit, fekete 
Minimális rendelési mennyiség vastagságtól függően: 0,7-1,1 mm között 500 fm. 1,2-1,9 mm között 400 fm. 2 mm felett 200 fm.
Szállítási határidő: 6-8 hét.

Kapcsolódó dokumentumok

Megnevezés
CB Műszaki Feltétlap
CB 500 Színképek
 • Termékeink

 • Feltétlapok

  Minden termékről műszaki feltétlappal rendelkezünk, mely tartalmazza a termék laboratóriumban bevizsgált minőségi mutatóit. Ezekre teljes körű garanciát vállalunk. Ezen felül, igény esetén lehetőségünk van bármilyen vizsgálatot elvégezni az egyes anyagokra.

 • Mintaküldés

  A kényelmesebb vásárlás érdekében termékeinkből szín és fogásmintát küldünk igény esetén. Kérje mintakollekcióinkat telefonon, emailben vagy látogasson el hozzánk személyesen.

 • Egyedi gyártás

  Egyedi igények szerinti műbőrök, technikai anyagok gyártását is vállaljuk. Európa főbb műbőr, és technikai anyag gyáraival való kapcsolatunknak köszönhetően a lehetőségek széles skáláját tudjuk nyújtani partnereinknek.

 • Szállítás

  Termékeinket igény esetén házhoz szállítjuk. Nagyobb mennyiségek esetén szállítmányozó cégekkel, kisebb mennyiségek esetén futárral tudjuk a gyors és megbízható szállítást biztosítani.

 • Tanácsadás

  Szakmai tanácsadásért bizalommal forduljon munkatársainkhoz. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött bizonyosan tudunk segíteni, hogy megtalálja az adott felhasználásra megfelelő termékeket.